Auditie doen Dimensions

Auditie
Voordat je aan het Dimensions avontuur kunt beginnen, willen we graag weten wat je kunt en waarom je mee wilt. Daarom moet je auditie doen. Stuur een mailtje naar recruiting@dimensionsmusic.nl voor het aanvragen van de auditiebestanden. Vermeld in je e-mail dat je auditie wilt doen voor Dimensions. We sturen je daarna de bestanden via WeTransfer.

De auditie bestaat uit twee delen;

1. Er is een speciaal auditielied geschreven. Dit lied is geschreven door Hannah Lasonder, Jesse Lasonder en Robert-Jan Zandvoort. Je krijgt zowel een versie waar Hannah meezingt als ook een MP3 met alleen de track. Het is de bedoeling dat je het lied met de track mee zingt en opneemt. Maak het jezelf niet te moeilijk, een opname met bijvoorbeeld je telefoon is al voldoende. Als we maar goed kunnen horen hoe je stem klinkt en of het je lukt om het auditielied zuiver en ritmisch te zingen. Wel ontvangen we graag een MP3 bestand, want dat kunnen we goed beluisteren.

2. We willen graag weten wie je bent en waarom je mee wilt doen met Dimensions. Schrijf daarom een motivatiebrief waarin je beschrijft wie je bent, hoe oud je bent, wat je in het dagelijks leven doet en wat je motivatie is om met ons mee te willen.

Als je klaar bent, stuur je de auditie MP3 en je motivatiebrief naar recruiting@dimensionsmusic.nl.