Auditie doen Dimensions Juniors

DSC_3425

Auditie
We willen voordat je met ons meegaat, heel graag weten wie je bent en waarom je mee wilt doen. Daarom moet je auditie doen. Stuur daarvoor een mailtje naar recruiting@dimensionsmusic.nl voor het aanvragen van de auditiebestanden. Geef hierbij aan dat je auditie wilt doen voor Dimensions Juniors. We sturen je dan zo snel mogelijk de auditiebestanden via een link.

De auditie bestaat uit drie delen;

1. Er is een speciaal auditielied. Je krijgt zowel een versie die is ingezongen, als ook een MP3 met alleen de begeleidingstrack. We ontvangen graag een MP3 terug waar we zowel jou als de begeleidingstrack goed kunnen horen.

Maak het jezelf bij de opnames niet te moeilijk, een opname met bijvoorbeeld een telefoon is al voldoende. Wel ontvangen we graag een MP3 bestand, want dat kunnen we goed beluisteren. Belangrijk is dat we goed kunnen horen hoe je stem klinkt en of het je lukt om het auditielied zuiver en ritmisch te zingen.

2. Ook willen we graag weten wie je bent en waarom je mee wilt doen met één van onze projecten. Schrijf daarom een motivatiebrief waarin je beschrijft wie je bent, hoe oud je bent, wat je hobby’s zijn en waarom je met ons mee wilt.

3.   Omdat je tijdens het kamp en tijdens de concerten van de DJ’s veel moet dansen, vinden we het belangrijk om te weten of je lekker kunt swingen. Daarom doen we ook een dansauditie.
Deze dansauditie gebeurt ook vanuit huis. Je krijgt een link met een dans en de uitleg daarvan toegestuurd. Je kunt daarna dus lekker aan de slag en als je denkt dat je de dans goed genoeg kent, neem je hem op en stuur je deze met je brief en je zangauditie naar ons toe via: recruiting@dimensionsmusic.nl

De dansauditie gebeurt op de muziek van Let’s Go van de CD ‘Talent Gezocht’ van de DJ’s.
Je kunt het hier beluisteren.

Ongeveer een week na ontvangst van je zang- en dansauditie  en je motivatiebrief krijg je de definitieve uitslag via de mail. Is alles goed? Dan kun je mee met een van de Dimensions Juniors groepen!

Heb je nog vragen? We horen ze graag! Stuur je mail naar recruiting@dimensionsmusic.nl