Auditie doen Dimensions Juniors

DSC_3425

Auditie
We willen voordat je met ons meegaat, heel graag weten wie je bent en waarom je mee wilt doen. Daarom moet je auditie doen. Stuur daarvoor een mailtje naar info@dimensionsmusic.nl voor het aanvragen van de auditiebestanden. Geef hierbij aan dat je auditie wilt doen voor Dimensions Juniors. We sturen je dan zo snel mogelijk de auditiebestanden via WeTransfer.

De auditie bestaat uit twee delen;

1. Er is een speciaal auditielied. Dit lied is ook gemaakt door Hannah, Jesse en Robert-Jan. Je krijgt zowel een versie waar Hannah meezingt als ook een MP3 met alleen de track. Voor de kinderen geldt dat je twee auditieopnames mag sturen, namelijk eentje waarbij je met Hannah mee zingt en eentje waar je het lied zelf gaat zingen.

Maak het jezelf bij de opnames niet te moeilijk, een opname met bijvoorbeeld een telefoon is al voldoende. Wel ontvangen we graag een MP3 bestand, want dat kunnen we goed beluisteren. Belangrijk is dat we goed kunnen horen hoe je stem klinkt en of het je lukt om het auditielied zuiver en ritmisch te zingen.

Als we denken dat dit helemaal goed is gegaan, komt er nog een dans auditie. De data daarvoor krijg je van ons via e-mail.

Ook willen we graag weten wie je bent en waarom je mee wilt doen met één van onze projecten. Schrijf daarom een motivatiebrief waarin je beschrijft wie je bent, hoe oud je bent, wat je hobby’s zijn en waarom je met ons mee wilt.

Als je klaar bent, stuur je de auditie MP3 én je motivatiebrief naar info@dimensionsmusic.nl.

2. We proberen je zo snel mogelijk na je auditie de uitslag te geven. Is je auditie voldoende? Dan ga je door naar ronde twee. Dit is een dans auditie. Omdat je tijdens het kamp en tijdens de concerten van de DJ’s veel moet dansen, vinden we het belangrijk om te weten of je lekker kunt swingen.
Tijdens deze auditie heb je de kans om al je vragen te stellen, krijg je een dans aangeleerd welke we aan het einde van de auditiemiddag samen gaan opvoeren aan alle ouders.
In de tijd dat jij aan het dansen bent, vertellen we de ouders wat er allemaal komt kijken bij een deelname aan een tour met de Dimensions Juniors.
De dansauditie wordt gehouden op een woensdagmiddag, in Assen.

Ongeveer een week na de auditie krijg je de definitieve uitslag. Is alles goed? Dan kun je mee met een van de Dimensions Juniors groepen!

Heb je nog vragen? We horen ze graag! Stuur je mail naar info@dimensionsmusic.nl