Dimensions

logotop

Wil je God dienen?
Houd je van zingen?
Houd je van dansen?
Wil je nieuwe vrienden maken?
Wil je groeien in jouw gaven en talenten?
Houd je van avontuur?
En ben je tussen de 13 en 17 jaar?

Dan is Dimensions voor jou the place to be!

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden jou een plek waar je mag groeien en bloeien en genieten van al je gaven en talenten. Je mag gaan ontdekken hoe gaaf het is om als christenen met verschillende achtergronden God te aanbidden en Hem te dienen. We verwachten van je dat jouw geloof in Jezus als je Redder, je diepere motivatie is voor je deelname aan een tournee. We verwachten een open en dienende houding richting de mensen om je heen.

Wat gaan we doen?
In de zomer krijg je een week training. Je leert hier je gaven en talenten ontdekken en ontwikkelen. In die week wordt gewerkt aan een avondvullend programma. Aansluitend ga je met dit programma op tournee door Europa. 

Training
Voordat je op kamp gaat, krijg je de liederen uit het programma thuis gestuurd, zodat je deze thuis al kunt instuderen. Op het kamp leer je o.a. zingen als een groep, wordt er gewerkt aan de dans en de presentatie op het podium. Je zult ook tijd hebben om nieuwe mensen te leren kennen en samen met hen ook God beter te leren kennen en Hem te aanbidden.

Programma
In het programma wordt stevige, hedendaagse muziek gecombineerd met sterke teksten. Daarnaast komt er in het programma ook ruimte voor aanbidding in de vorm van Praise & Worship songs. Samen met het publiek ga je God grootmaken en mag je de eenheid ervaren met christenen dichtbij en verder weg. De boodschap wordt ondersteunt door dans en drama.

Wat het kost?
Voor een tour met Dimensions betaal je een bedrag van € 695,-. Daarvoor krijg je dus een lange kampweek vol trainingen en een tournee door Europa.

Wil je auditie doen? Hier vind je meer informatie.

Heb je eerst nog vragen aan ons? Mail ons dan gerust. We zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden! Mail naar: recruiting@dimensionsmusic.nl