Dimensions Juniors

Dimensions Juniors for web 20150316

Hou jij van zingen, dansen en God? En ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan is Dimensions Juniors echt iets voor jou!

Wat?
De kinderen van Dimensions, de DJ’s, gaan een verhaal vertellen met drama, zang en dans. We maken met elkaar een programma waarbij we een spannend verhaal vertellen, maar waarin we ook vertellen in Wie we geloven en hoe belangrijk dat voor ons is. Het wordt een programma waarbij ook de kinderen in het publiek meegenomen worden in het verhaal. Samen met de kinderen op het podium lossen we een bijzonder raadsel op..

Hoe?
Je gaat in de zomer een week op kamp en daarna ben je klaar om in Nederland een aantal concerten te gaan geven. Voordat het kamp begint moet je de liedjes en sommige dansjes thuis oefenen. Op het kamp wordt er gewerkt aan zingen als een groep, de dansjes, toneelstukjes en natuurlijk hoe je dat allemaal op het podium moet doen. Je zult dus hard moeten werken, maar gelukkig is er ook tijd voor gezelligheid. Op het kamp ga je samen met je groep ook elke dag uit de Bijbel lezen, bidden en over God praten.
Een kamp kan best spannend zijn, maar er zullen allerlei mensen voor je zorgen, zodat je:

o Lekker eten krijgt
o Nog beter leert dansen
o Op tijd in je bed ligt
o Een gaaf concert kunt gaan geven
o Niet teveel snoept
o Je ouders kunt bellen
o Steeds beter leert zingen
o Een te gekke tijd zult hebben!

Wat kost het?
Om deel te nemen aan Dimensions Juniors kost € 415,-. Je krijgt daarvoor een week training en 10 concerten in Nederland.

Wil je auditie doen? Hier vind je alle informatie.

Heb je eerst nog vragen aan ons? Mail ons dan ook gerust! We zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden!