Dimensions Juniors

Dimensions Juniors for web 20150316

Hou jij van zingen, dansen en God? Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan zijn de Dimensions Juniors echt iets voor jou!

Wat?
De DJ’s geven concerten met zang, dans en drama. Tijdens een week oefenkamp in de meivakantie wordt er een volledig concertprogramma ingestudeerd. Een programma met hedendaagse, nieuwe en stoere kindermuziek, met stoere choreografie en altijd met een inhoudelijk verhaal, wat door middel van toneel wordt verteld.
Dit oefenkamp sluit je af met een try-out, speciaal voor alle familieleden van de DJ’s. Na deze try-out ga je naar huis en geef je gedurende de maanden mei tot en met februari 10 concerten in jouw deel van Nederland.

Hoe?
Je gaat in de meivakantie een week op kamp en daarna ben je klaar om in Nederland een aantal concerten te gaan geven. Voordat het kamp begint moet je de liedjes en sommige dansen thuis oefenen. Op het kamp wordt er gewerkt aan zingen als een groep, de choreografie, het toneel en natuurlijk hoe je dat allemaal op het podium moet doen. Je zult dus hard moeten werken, maar gelukkig is er ook tijd voor gezelligheid. Op het kamp ga je samen met je groep ook elke dag uit de Bijbel lezen, bidden, praten over God en denk je na over het thema van dat jaar.
Een kamp kan best spannend zijn, maar er zullen allerlei mensen voor je zorgen, zodat je:

o Lekker eten krijgt
o Nog beter leert dansen
o Op tijd in je bed ligt
o Een gaaf concert kunt gaan geven
o Niet teveel snoept
o Je ouders kunt bellen
o Steeds beter leert zingen
o Een te gekke tijd zult hebben!

Wat kost het?
Om deel te nemen aan Dimensions Juniors kost € 450,-. Je krijgt daarvoor een week training en 10 concerten in Nederland.

Wil je alvast een nummer van de DJ’s luisteren? Hier hoor je Dichterbij van onze CD ‘Talent Gezocht’

Wil je auditie doen? Hier vind je alle informatie.

Heb je eerst nog vragen aan ons? Mail ons dan ook gerust! We zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden! Neem contact op via recruiting@dimensionsmusic.nl