Medewerker Logistiek

Medewerker Logistiek

Voor zowel Dimensions, Dimensions Voices als ook de Dimensions Juniors komt nogal wat logistieke planning om de hoek. We touren door Europa met bussen, geven met de Dimensions Juniors concerten door heel Nederland en daar moet nogal wat voor georganiseerd worden. Bussen moeten worden vastgelegd. Deze bussen moeten op het juiste moment klaar staan voor de tour, op het juiste moment op de startplaats van de tour zijn en moeten natuurlijk na de tour weer netjes worden ingeleverd bij de verhuurder.

Daarnaast hebben we de concerten van de Dimensions Juniors. Voor een groep moet er elke week een busje klaar staan en er moet met regelmaat materiaal van A naar B worden gebracht. We zoeken iemand die dit alles op zich kan nemen. Daarvoor moet je communicatief vaardig zijn, moet je kunnen organiseren en ben je op de hoogte van de verkeersregels die gelden in de landen waar we naar toe reizen (of je vind het leuk om dit uit te pluizen) en kun je de chauffeurs hiervan op de hoogte brengen.

Je bent vooral de maanden vlak voor de tours druk met regelen en organiseren.
Zie jij jezelf dit doen? Vind je het leuk om je in te zetten voor onze organisatie? We horen graag van je! Mail Arnold Wienen via info@dimensionsmusic.nl