Medewerker Productie Ondersteuning

Medewerker Productie ondersteuning Dimensions & Dimensions Voices

Het ontwerpen van de producties van Dimensions en Dimensions Voices is een lang en soms ongrijpbaar traject. Ideeën over welke liederen gezongen moeten worden, ideeën over hoe je een boodschap door zang, dans en toneel kunt overbrengen is niet in een aantal uren of een vaste tijd te beschrijven.

Ideeën moeten vorm krijgen, geschreven worden, geschrapt worden, aangepast worden en uiteindelijk staat er een programma waarvan de producers denken: ‘zo komt de boodschap het beste over’.

Om onze producers zo veel mogelijk vrijheid te geven in dit proces, zijn we op zoek naar iemand die hen gaat ondersteunen in dit werk. Denk hierbij aan het onderhouden van contacten met tourleden, het onderhouden van contacten van choreografen, het uploaden van materiaal wat de tourleden nodig hebben, het uitwerken van de powerpoint die mee gaat op tour, het notuleren van vergaderingen met de producers enz. enz.

Je zult dus veel samenwerken met de producers, hun ideeën moeten vertalen in woorden en dit communiceren met tourleden. We zoeken hiervoor niet iemand die persé heel creatief is, maar voornamelijk iemand die goed kan luisteren, communicatief vaardig is en de boel organisatorisch en administratief in goede banen lijdt.

Ben jij deze persoon? Wil jij je graag inzetten?
Neem dan contact op met Arnold Wienen via info@dimensionsmusic.nl