Nieuwe thema’s bekend!


NIEUWE THEMA’S DIMENSIONS (VOICES) EN DIMENSIONS JUNIORS BEKEND

De afgelopen maanden heeft het productieteam hard gewerkt aan de ontwikkeling van twee nieuwe programma’s. Programma’s die voor de bezoekers van de concerten, maar ook voor de tourleden, zowel tijdens de tours en de concertdagen, makkelijk in de praktijk kunnen worden gebracht.

De Dimensions en Dimensions Voices zullen dit jaar gaan touren met het thema ‘Mind Your Words’ en de Dimensios Juniors zullen concerten gaan geven met het thema ‘Zeg het maar’.

In de Bijbel zijn veel teksten te vinden waar ons op het hart wordt gedrukt om goed na te denken over hoe we onze tong gebruiken. Wat zeg je wel en wat zeg je niet? Zo lezen we in Spreuken 17 ‘Een verstandig mens is karig met zijn woorden, iemand met inzicht is bezonnen’. Iets verderop in Spreuken lezen we ‘Wie God ondoordacht een belofte doet en zich pas later afvraagt of hij haar kan houden, zet een valstrik voor zichzelf’.

Woorden hebben een ongekende kracht. Een mooi compliment over iets wat je hebt gedaan kan zomaar je hele dag goed maken, maar wanneer iemand iets minder positiefs over je zegt, of dat nou gegrond of ongegrond is, kan er ook zomaar voor zorgen dat je dag, of misschien zelfs week, volledig verpest is. Je kunt er lang mee rondlopen.
Maar we kunnen ook zomaar iets tegen iemand zeggen waar we een ander mee kwetsen. Zijn we dan groot genoeg om het daar met iemand over te hebben? Willen we daar excuus voor maken?

Hoe gebruiken we ons geschreven woord op de social media? Misschien is dit wel een van de meest krachtige middelen om iemand te maken of te breken. Wat roep je wel of wat roep je niet in de app-groep van je klas of club? Hoe snel is een roddel via je telefoon de wereld in geholpen?

En als we zo makkelijk te raken zijn door woorden van iemand. Ben je dan ook zo makkelijk te raken door Gods woord? Wat doet het met je als Hij tegen je zegt: Jij bent mijn geliefde kind. Ik hou van jou. Heeft dat dezelfde impact op jou, als bijvoorbeeld een van je ouders, broers of zussen of vrienden en vriendinnen dit tegen je zegt?
En gebruik jij je woorden ook om met God te praten? Gebruik je de kracht van woorden ook om God te zoeken en Hem te danken voor wie Hij voor jou is? Zoek je hem dagelijks om uit te spreken waar je mee zit?

En is het soms niet beter om stil te zijn? Om iets juist niet te zeggen?
Is het soms beter om stil te zijn en tijd met God door te brengen?

Mind Your Words.
Een programma om over na te denken.
Een programma om in de praktijk te brengen.
Een programma om het land mee in te gaan.
Een programma om te vertellen en te eindigen met een krachtig woord ‘Amen’.

Het nieuwe thema van de Dimensions Juniors is ‘Zeg het maar’.

Tijdens dit concert hebben de DJ’s heel veel te zeggen. Maar hoe zeg je iets tegen een ander? Voordat je het weet kwets je iemand met je woorden. Gelukkig kunnen woorden ook heel bemoedigend zijn of heel wijs zijn. We ontdekken in de bijbel dat God ook heel veel tegen ons te zeggen heeft. Zijn woorden zijn heel speciaal.

De DJ’s gaan in een programma wat vol zit met stoere nieuwe muziek, toneel en gesproken tekst op zoek naar wat God in de Bijbel te zeggen heeft.
Ga je mee op zoek? Ben jij ook van plan om te ontdekken wat Jezus tegen jou te zeggen heeft?

Zeg het maar!

Boek een concert bij jou in de kerk of doe zelf mee! Neem contact met ons op via info@dimensionsmusic.nl

Nieuwe tourdata bekend!!


NIEUWE TOURDATA BEKEND

Het is even geleden, maar hier zijn we dan weer. Na de prachtig afgelopen zomer, zijn we meteen aan de slag gegaan met de planning voor komende zomer. Want na deze mooie tijd wisten we één ding zeker, we willen weer een jaartje door.

Nu bleek dit helaas niet zo eenvoudig als we gedacht en gehoopt hadden. De Kroeze Danne gaf namelijk aan komende zomer geen ruimte voor ons te hebben doordat een oude huurder zou terug keren naar Delden.

Dat betekende voor ons dat we moesten uitzien naar een andere locatie.
Met name Caroline de Jong is daar ontzettend druk mee geweest. We hebben veel verschillende locaties door heel Nederland aangeschreven en hebben met een aantal serieus contact gehad over de mogelijkheden om daar onze kampen te houden. Helaas bleek geen van deze locaties uiteindelijk te voldoen. Óf de locaties bleek te klein, bleken niet te beschikken over een concert-/oefen- én eetzaal, beschikten niet over een goede keuken of waren gewoonweg te duur (die zelfs tot een stijging van € 200,- per deelnemer tot gevolg zou hebben).

Uiteindelijk zijn we weer terug gekomen bij de Kroeze Danne met de vraag of er echt geen opties zijn. Nou, na wat brainstormen en wat creatief ‘Out of the box’ denken, kunnen we goed nieuws brengen: we zijn er uit. We hebben een planning rond, maar die gaat er wel een beetje anders uit zien. Met name voor de DJ’s gaat er qua opzet nogal wat veranderen. Kijk maar even mee.

foto Adrie Hulsbos

De planning
We hebben de wens om hetzelfde aantal tours te organiseren als dit jaar. Dus 1 Dimensions Voices tour, 1 Dimensions tour en twee groepen DJ’s.

We gaan met zowel de Voices als de Dimensions groep een oefenweekend houden van 29 juni – 1 juli in De Kroeze Danne.

Vervolgens gaan we de Dimensions Voices trainen van vrijdag 13 juli – dinsdag 17 juli. Ze gaan vervolgens op woensdag de 18e op tour en komen de 28e weer terug.
Het maximum aantal deelnemers bedraagt 15 en de kosten voor deze tour bedragen € 695,-

De Dimensions trainen we van zondag 15 juli – donderdag 19 juli. Ze gaan vervolgens van 20 – 31 juli op tour.
Het maximum aantal deelnemers bedraagt 15 en de kosten voor deze tour bedragen € 695,-

De DJ’s passen daar helaas niet meer bij. Daar zit dus ook de grootste verandering. We zullen de DJ’s gaan trainen in De Kroeze Danne, in de meivakantie. De Zuid-West groep van vrijdag 27 april – 3 mei. De Noord-Oost groep van 29 april – 5 mei.
Het maximum aantal deelnemers bedraagt 15 en de kosten voor deze tour bedragen € 450,-

Beide DJ groepen zullen van mei – februari 10 concerten geven in hun eigen regio.

Opgeven of auditie doen
Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de tours. Heb je al eens getourd? Dan kan dat heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@dimensionsmusic.nl.
Wil je graag auditie doen? Dan kan dat ook! Mail naar info@dimensionsmusic.nl voor meer informatie en het opvragen van de auditiebestanden.

foto Adrie Hulsbos

Tot slot
We zijn vooral blij dat het toch gelukt is om een oplossing te vinden voor het probleem van onze huisvestiging.  We verwachten dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen met deze oplossing, maar dat er voor anderen juist een reden zal zijn om wél (weer) deel te nemen aan een van onze projecten.

Daarom willen we je vragen om gebed. Een wijziging als deze vraagt om extra werk vanuit de organisatie. Toch is volgens ons deze oplossing met deze planning de beste die er op dit moment te maken valt. We bidden om wijsheid, inzicht en kracht voor alle betrokkenen om er ook het komende jaar weer een prachtig seizoen met prachtige tours van te maken.

Hopelijk tot snel allemaal!

Preview nieuwe CD’s

Vol trots presenteerden we afgelopen week onze CD’s. Natuurlijk zijn jullie ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Daarom hier alvast een aantal kleine fragmenten van de CD.
Zorg dat je tijdens de concerten wat contant geld mee neemt, zodat je de CD’s aan kunt schaffen. Deze mogen niet in je collectie ontbreken!

Hierbij een preview van de Dimensions CD:

en een preview van de CD van de DJ’s!

Nieuwe CD’s klaar!


Geweldig nieuws! De CD’s van zowel Dimensions als de Dimensions Juniors zijn klaar!
Er is door heel veel mensen heel hard aan gewerkt en die zijn we allemaal ontzettend dankbaar!

Op de Dimensions CD staan zes prachtige liederen. Drie van de liederen zijn liederen die speciaal voor het thema Talented zijn geschreven, de andere drie zijn voor Dimensions geschreven arrangementen van bestaande liederen.


Op de CD van de Dimensions Juniors, met de titel ‘Talent gezocht’,  komen maar liefst acht liederen te staan. Al deze liederen zijn speciaal voor Dimensions geschreven.
De liederen zijn ondertussen al enige tijd bij de deelnemers bekend en die zijn hard aan het oefenen voor het oefenkamp begint.

De CD’s zijn te koop tijdens de concerten van zowel Dimensions, Dimensions Voices als de Dimensions Juniors!

Oefenkampen van start!


Afgelopen weekend hebben de Dimensions en de Dimensions Voices hun eerste oefenweekend gehad. Er is hard gewerkt aan het instuderen van de muziek én de dans voor het nieuwe programma Talented waar de groepen komende zomer mee door Europa zullen trekken.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag een korte impressie van dit weekend zien? Check dan onze Facebookpagina door HIER te klikken!

Nieuwe Posters

Voor de aankondiging van de concerten, krijgen alle concertorganisatoren een promotiepakket. Hierin is onder andere de poster met de aankondiging van het concert te vinden. De concertorganisator kan de eigen gegevens invullen en het concert zo in de omgeving van de concertplaats bekend maken.

De nieuwe poster is een ontwerp van Floris Sprong, die ook verantwoordelijk was voor het ontwerp van de eerdere posters. We zijn weer ontzettend blij met het ontwerp. Je ziet de poster hieronder … alle gebruikte informatie is fictief.

Thema Dimensions Juniors bekend


De Dimensions Juniors gaan dit jaar op pad met het thema ‘Talent Gezocht’.
Het thema sluit aan bij het thema ‘Talented’ van de Dimensions en de Dimensions Voices.

Tijdens de concerten van de DJ’s wordt er een band geformeerd, maar wat gebeurd er als niet iedereen zijn of haar talent gebruikt? Of wat gebeurd er als de bandleden niet hun eigen talent gebruiken?
Een programma met een prachtige boodschap, gevuld met prachtige liederen en hier en daar een lekker portie humor!

De DJ’s touren dit jaar door Noord-Oost en Zuid-West Nederland. Wil je graag meer informatie over het doen van auditie of het organiseren van een concert? Neem dan contact met ons op!

Start nieuw Dimensions seizoen


Zaterdag 21 mei was de start van het nieuwe Dimensions seizoen. We hebben dit seizoen afgetrapt met een ontmoetingsdag voor alle vrijwilligers en deelnemers die deze zomer actief zijn.

We namen de tijd om samen te zingen, te bidden, meer te horen over het thema, kregen een update over de organisatie en studeerden een van de liederen van het nieuwe programma in.
Uiteindelijk vroegen we God om een zegen over alles wat er in de voorbereidingen op het nieuwe seizoen nog moet gebeuren.

We kijken terug op een prachtige dag!

Nieuwe thema bekend!!

Nieuwe thema bekend!!

De maanden januari, februari en maart zijn de maanden dat je eigenlijk maar weinig van ons hoort. Naast dat de Dimensions Juniors hun concerten geven en richting het einde van hun tours gaan, lijkt er maar weinig te gebeuren. Maar niets is minder waar. Hierbij ontvang je weer een update met een paar belangrijke mededelingen, zoals de aankondiging van het nieuwe thema, een wijziging in de auditie voor de DJ’s, onze zoektocht naar organisatoren en meer …

Nieuwe Thema
We zijn begonnen om na te denken over een nieuw thema en dit uit te werken in drie prachtige programma’s. De programma’s van het jaar 2016 – 2017 ‘Lost’ en ‘Wie (niet) weg is, is gezien’ hebben hun waarde bewezen en doen dat nog steeds. Het is altijd spannend om dan weer met een schone lei en met frisse nieuwe ideeën aan de slag te gaan. We hadden de wens om dit jaar een thema aan te pakken waarmee de concertbezoekers, de tourleden en iedereen die actief is in de organisatie concreet aan de slag kan gaan. We denken deze te hebben gevonden.

Jezus geeft in de Bijbel meerdere gelijkenissen. De laatste gelijkenissen voor zijn sterven, staan geschreven in Mattheüs 24 en 25. Ze gaan allemaal over iemand die weggaat, maar ook weer terugkomt. Jezus lijkt daarmee te verwijzen naar zijn vertrek naar zijn Hemelse Vader, maar ook al vooruit te kijken naar zijn terugkomst. Hij laat zijn discipelen en daarmee ook ons zien wat Hij die tussentijd van ons verwacht.
Eén van die gelijkenissen gaat over de talenten. Jezus vertelt een verhaal waarin een rijk man al zijn talenten over drie mensen verdeelt. Twee van hen gaan er mee aan de slag en als de rijke man terug komt, kunnen ze hem een veelvoud van de talenten terugbetalen.
Eén van de drie stopt het in de grond en geeft het ongebruikt weer aan de rijke man terug. Dat was niet helemaal wat de rijke man had verwacht. Die had duidelijk de wil dat er wat met die talenten was gebeurd.

Jezus geeft ons daarmee ook een opdracht. We mogen, nee moeten, aan de slag gaan met onze talenten. En wat we daarmee kunnen doen? Jezus heeft ons veel verschillende opdrachten gegeven en we mogen onze talenten inzetten om invulling aan die opdrachten te geven.
We willen tijdens de concerten met het thema ‘TALENTED’ mensen aansporen om hun talenten in te zetten in Zijn Koninkrijk. Maar ook willen we met de tourleden nadenken hoe ze hun talenten zowel tijdens als na de tour in kunnen zetten. Wat heb je daar voor nodig? Wie heb je daar voor nodig?

‘TALENTED’.
Praktisch, inspirerend en voor iedereen. We hopen zo een heleboel mensen te bemoedigen om hun talenten in te (blijven) zetten. We hopen mensen te motiveren en activeren om aan de slag te gaan in Gods Koninkrijk.

Zet jij je talent nu al in?
We zijn op zoek naar mensen die hun talenten willen inzetten om dit belangrijke verhaal verder te vertellen. We zijn al ontzettend blij en dankbaar voor het mooie aantal aanmeldingen voor de Dimensions en Dimensions Voices, maar er kunnen nog tourleden bij.

Ook zijn we nog op zoek naar dirigenten, buschauffeurs, leiding op de groepen en techneuten. Wil je graag met ons mee en heb je je nog niet opgegeven? Wil je je talent inzetten bij Dimensions? Laat dat dan zo snel mogelijk weten via info@dimensionsmusic.nl

Organisatie talent
We geloven dat we met het thema ‘Talented’ een prachtig programma gaan brengen dat voor iedereen aansprekend is. Alleen zoeken we nog mensen met organisatietalent. Mensen die het zien zitten om een concert te organiseren.
Is dat veel werk? Nee, dat valt wel mee.
Wat je nodig hebt is
– een concertlocatie/kerk
– gastgezinnen voor ongeveer 25 mensen.
Wij helpen je graag mee om het concert bekend te maken, door voor professioneel promotiemateriaal te zorgen.

Wil je meer informatie over het organiseren van een concert? Wil je ons helpen om zoveel mogelijk mensen te motiveren met hun eigen talenten in Gods Koninkrijk aan de slag te gaan? Neem dan contact met Petra De Craene via Petra@dimensionsmusic.nl

Auditie Dimensions Juniors
De Dimensions Juniors geven op 8 april het laatste concert met het thema ‘Wie (niet) weg is, is gezien’. We zijn ontzettend trots en dankbaar voor de vele mooie reacties die we tot nu toe al mochten ontvangen op dit programma. De groepen onder leiding van Gerard en Cor zitten bomvol met talent en dat vinden we prachtig!

Ook voor komend seizoen gaan we weer een prachtig programma maken, aansluitend bij het thema ‘Talented’ van de Dimensions (Voices). We zijn alleen voor zowel groep Zuid-West als Noord-Oost nog op zoek naar zang, dans en theatertalent!
Wil je graag (weer) meedoen? Geef je dan op!

We hebben het wat makkelijker gemaakt om audtie te doen. We merkten dat veel mensen het een belemmering vinden om voor de dansauditie naar Assen te komen. De dansauditie gaat daarom vanaf nu via een filmpje. Wanneer je zangauditie voldoende is, krijg je een filmpje toegestuurd waarin een dans helemaal rustig wordt uitgelegd en je dus thuis de dans kunt oefenen. Als je de dans goed kent, neem je hem op en stuur je hem op naar Dimensions. Wij laten je vervolgens zo snel mogelijk weten of je mee kunt doen met de DJ’s!

Twijfel je nog? Dan moet je daar snel mee stoppen! Alle talent is nodig! Jij dus ook! Vraag nu direct de auditiebestanden aan via info@dimensionsmusic.nl

Muzikaal talent
Op dit moment zijn we druk bezig om de nieuwe liederen voor het programma te arrangeren en te schrijven. We hebben veel mensen met muzikaal talent bereid gevonden om ons daarbij te helpen. Ook staan we op het punt om de studio’s in te gaan om weer CD’s op te nemen. Ook daar hebben we weer muzikaal talent voor gevonden. Bid je mee voor inspiratie voor het schrijven van de liederen en bid je mee voor alles wat erop dit muzikale gebied moet gebeuren?

Veel drukte
Zoals je ziet is er de afgelopen maanden veel gebeurd. De komende maanden zal steeds meer over het nieuwe programma en de nieuwe tours bekend worden gemaakt. Ondertussen vragen we jou of je mee wilt helpen waar je kunt. Bid je mee voor de organisatie? Help je mee te zoeken naar concertlocaties? Zoek je mee naar talent waarvan je vindt dat ze met ons mee op pad zouden moeten?

Bedankt voor je betrokkenheid! Bedankt voor je gebed. We houden je op de hoogte!

Laatste nieuwsbrief 2016

Laatste nieuwsbrief 2016

Terugblik
Zo aan het einde van het jaar is het gebruikelijk om de balans op te maken. Je kijkt vooruit naar wat komen gaat, maar neemt ook de tijd om terug te kijken. In sommige winkels nemen ze dat ‘balansen’ heel letterlijk. Alle voorraden worden geteld, men weet precies wat er in voorraad is, wat er in de winkel staat en dus ook wat er het afgelopen jaar is verkocht en is verdiend.

Bij een terugblik over het jaar van Dimensions is dat niet zo eenvoudig. Natuurlijk kunnen we de aantallen van de tours, gereden kilometers, tourleden, concerten en verkochte CD’s tellen, maar wij maken liever een andere balans op. Wij tellen onze zegeningen, één voor één, want die zijn uiteindelijk veel meer waard dan alle andere getallen bij elkaar.

Het afgelopen jaar heeft veel van die zegeningen gekend. Kijk naar de prachtige tours die we hebben gehad met het programma Lost, de prachtige concerten van de Dimensions Juniors met het programma ‘Start’ en nu het programma ‘Wie (niet) weg is, is gezien’, kijk naar de reacties van de concertbezoekers, de prachtige verhalen die we van de tourleden mochten horen. Dat is pas échte zegen, daar kunnen geen getallen tegen op. Wat zijn we daar ontzettend dankbaar voor!

We hebben eind 2016 ook een andere balans opgemaakt. Waar staan we als organisatie? Die balans leverde op dat we zagen dat de vaste vrijwilligers die zich inzetten voor Dimensions, te druk waren. We zijn alle vrijwilligers die zich hebben ingezet ontzettend dankbaar. Het glipt nog wel eens door de vingers om iedereen persoonlijk te bedanken. Daarom hierbij in het algemeen een woord van dank. Iedereen die zich in 2016 heeft ingezet voor Dimensions; dank je wel!

Bij het opmaken van de balans, zien we ook dat twee van onze bestuursleden afscheid van Dimensions hebben genomen. Job Unger en Thimo Kooiman hebben besloten hun taken in het bestuur van Dimensions neer te leggen. Vanaf deze plaats willen we hen nogmaals danken voor hun inzet van de afgelopen twee jaren. Het waren jaren waarin heel veel werk verzet moest worden om Dimensions op te starten. Na het opmaken van de balans besloten jullie om vanaf 2017 niet meer actief te zijn in het bestuur van Dimensions. We wensen jullie alle goeds en zegen toe en hopen jullie natuurlijk nog te zien in de toekomst!
Ook Aliëtte Meerveld heeft de balans opgemaakt en kwam tot de conclusie dat het werk voor Dimensions een te grote belasting is om op pakken naast haar werk, haar inzet in de gemeente waar Herbert en Aliëtte samen actief zijn én natuurlijk haar verantwoordelijkheden voor haar gezin. We vinden het ontzettend jammer dat ze deze keus heeft moeten maken, maar begrijpen deze keus volledig. We hopen dat we stiekem nog eens bij haar aan mogen kloppen voor een paar creatieve ideeën. Ook voor Aliëtte vanaf deze plaats … dank je wel voor al je inzet en alle goeds en zegen voor het nieuwe jaar!
Gezien de situatie, vroegen we om hulp en maakten, daarna, opnieuw de balans op. Het aantal mensen wat heeft aangeboden te willen helpen, was voldoende om ook in 2017 weer op tour te gaan. Op 4 januari maken we een mooie start met al deze vrijwilligers en zien daar erg naar uit.

Vacatures:
Afscheid nemen, balans opmaken, betekent ook: weer vooruit zien en daarom delen we de volgende vacatures met jullie: We zijn op zoek naar een penningmeester voor het bestuur. Deze persoon zal, samen met de andere bestuursleden, eindverantwoordelijk zijn voor de financiën. De dagelijkse boekhouding zal door een vrijwilliger worden bijgehouden, daar hoeft de penningmeester geen tijd aan te besteden. Ook zijn we nog altijd op zoek naar een coördinator voor de promotie en communicatie van Dimensions. Ben jij degene die weet hoe we onszelf perfect ‘in de markt’ kunnen zetten?? Mail ons dan in ieder geval om eens over deze functie met ons te praten en te kijken of het iets voor je is! Je kunt contact opnemen via info@dimensionsmusic.nl

Vooruit kijken
Zoals in het begin gezegd is het niet alleen een kwestie van de balans opmaken en zegeningen tellen, maar ook een kwestie van vooruit kijken, plannen maken en proberen te zien welke plannen God met Dimensions heeft.

We zijn blij dat we in 2017 ons werk voort kunnen zetten. De planning van de tours is bekend en je kunt je vanaf november afgelopen jaar al opgeven voor de nieuwe tours. De aanmeldingen druppelen rustig binnen, maar we hopen natuurlijk op nog meer aanmeldingen van mensen die enthousiast zijn om door middel van de prachtige nieuwe programma’s de mensen te vertellen dat er een God is die van je houdt.
De komende maanden zullen we je steeds op de hoogte houden van de ontwikkelingen. We hopen dat je er bij zult zijn en dat je je steentje wil bijdragen.

Uitbreiding CD?
In 2017 zullen er ook weer twee nieuwe CD’s worden opgenomen. We hebben afgelopen jaar gemerkt dat de CD’s een aanzienlijke bijdrage leveren aan onze wens om het evangelie van God verder te verspreiden. We horen over kinderen in AZC’s die de liederen zingen, we horen van vakantiekampen in Tsjechië waar de Dimensions CD grijs gedraaid wordt en er door de jongeren heerlijk wordt meegezongen en meegedanst en we horen van kerkelijke gemeentes in Nederland die de Dimensions Juniors CD gebruiken om uit te delen aan jongeren. Prachtig!

Ook dit jaar willen we weer een CD opnemen voor de Dimensions en de Dimensions Juniors. Nu hebben we hiervoor een beperkt budget en zullen we 6 liederen op de CD van de Dimensions opnemen. Een extra lied opnemen kost ongeveer € 400,-.
Voor het uitbreiden van onze CD zijn we op zoek naar mensen die dit financieel mogelijk willen maken.
Weet dat alle kleine beetjes helpen en dat we met elkaar een uitbreiding van die CD mogelijk kunnen maken. Als je ons hierbij wilt helpen, zou je je bijdrage dan willen overmaken op rekeningnummer NL 27 RABO 0303837616 tnv Stichting Dimensions onder vermelding van ‘Uitbreiding CD’. We willen iedereen die een donatie doet graag persoonlijk bedanken, dus zou je ook je mailadres willen vermelden?

Gezegende feestdagen
Tot slot wensen we iedereen gezegend nieuwjaar. We hopen dat als je de balans voor het afgelopen jaar opmaakt, je vele zegeningen kunt tellen. Hoe groot, of hoe klein ze misschien ook zullen zijn. We bidden iedereen een gezegend en een gezond 2017 toe.

‘Numeri 6 : 24 – 27 De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. De Heer zal bij jullie zijn en voor jullie zorgen. De Heer zal aan jullie denken en jullie vrede geven’ (Bijbel in gewone taal).

Dat is onze wens voor jullie allemaal.
Fijne feestdagen!

Dimensions