Dimensions stopt

Aankondiging

In 2015 zijn we met Dimensions begonnen en sindsdien hebben we 15 prachtige tours gehad. Tours waarin het talent van velen ingezet, gezien en gehoord mocht worden. Daar zijn we ontzettend trots op!

Helaas hebben we gemerkt dat vorig jaar, en ook bij de voorbereidingen voor het jaar 2019, het organisatorisch draagvlak ontbreekt. Het gevolg is dat er teveel werk bij een te kleine groep vrijwilligers komt te liggen. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om hiervoor een oplossing te zoeken in de vorm van mensen die zich in willen zetten voor Dimensions. Helaas is het ons niet gelukt voldoende mensen te mobiliseren. We hebben daarom moeten besluiten om de activiteiten aan het einde van het huidige seizoen met de programma’s ‘Zeg het maar’ en ‘Mind Your Words’ te stoppen en geen nieuwe tours meer te organiseren.

Wat betekent dit concreet?

De concerten van de DJ groepen die op dit moment aan het touren zijn, worden natuurlijk gewoon afgemaakt.

We zien uit naar nog vier prachtige concerten en zien uit naar wat God ook daar nog door ons heen zal gaan doen.

De geplande oefenkampen en tours voor 2019/2020 zullen niet doorgaan.

Afsluitconcert

Om vier prachtige jaren op een heel bijzondere manier af te sluiten willen we  een tof afsluitconcert gaan houden. Een concert vol dankbaarheid voor de mooie jaren. Dit concert zal worden gehouden op zaterdag 22 juni 2019. Hier zullen zowel de DJ’s, als de Dimensions en de Voices van zich laten horen. We zullen een concert geven met allemaal muziek van de afgelopen vier jaren.

Voor dit concert gaan we op zaterdag 18 mei en zaterdag 15 juni repetities houden. Deze repetities worden gehouden in zowel Noord – Oost Nederland als ook in Zuid – West Nederland. Tijdens deze repetities, welke van 10.00 – 16.00 uur duren, zullen zowel de DJ’s als de Dimensions en Voices samen werken aan het instuderen van de muziek en de choreo van dit concert.

Op zaterdag 22 juni zullen we op een centrale plaats in Nederland een concertdag houden, waarbij de Dimensions en Voices vanaf 10.30 uur en de DJ’s vanaf 12.30 uur verwacht worden. Samen zullen we die dag de puntjes op de i zetten, zodat we ’s avonds een prachtig concert kunnen geven. Deze dag staat in het teken van samen zijn, oude tourleden weer ontmoeten, nog één keer samen het podium delen en God danken voor de geweldige Zegen van de afgelopen jaren.

We hopen dat velen van jullie hier aan mee willen doen. De kosten bedragen € 75,- (€ 25,- per dag). Je kunt je hiervoor opgeven tot 1 april 2019. Je wordt dan via de passportsite toegevoegd aan de groep voor dit afsluitingsconcert en op deze manier ook op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen hiervan.

Belangrijke informatie!

Mocht je je opgegeven hebben voor een tour van 2019 en al (gedeeltelijk) betaald hebben, dan zullen we, binnen nu en twee maanden je tourbedrag terugstorten, eventueel na aftrek van je deelnamekosten aan het slotconcert wanneer je je hiervoor opgeeft.

We kunnen ons voorstellen dat er wellicht nog vragen en/of opmerkingen zijn. Daarvoor zijn we natuurlijk bereikbaar. Neem gerust contact met ons op via bestuur@dimensionsmusic.nl. Stuur je vraag en je telefoonnummer, zodat we je kunnen bellen om je vraag te beantwoorden. Wil je je opgeven voor het slotconcert, mail dan naar: info@dimensionsmusic.nl

Dank aan alle betrokkenen

Rest ons nog om onze dank uit te spreken aan iedereen die de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan de prachtige Dimensions periode. Wat zijn we dankbaar voor wat we hebben mogen doen en hebben mogen zien gebeuren in talenten die zich ontwikkelden en geloof dat mocht groeien. Heb je hieraan meegeholpen of heb je meegedaan? Dank je wel!

We kijken uit naar 22 juni en hopen daar samen met jou nog één keer een prachtig feest van te maken en God groot te maken.

Groet en zegen,

Arnold, Caroline, Paul & Rennie.