Dimensions Voices tour (17 – 30 jaar) – Medewerker booking (2x)

Dimensions Voices tour (17 – 30 jaar) – Medewerker booking (2x)

Voor de nieuw uit te schrijven tour van Dimensions Voices zoeken we twee personen die de booking van vijf concerten voor zijn/haar rekening wil nemen. Het booken van concerten is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Deze personen gaan immers grotendeels bepalen waar we de concerten van de Dimensions Voices gaan geven. Je kijkt samen met Manager Booking Petra De Craene en de andere medewerker booking naar opties waar concerten gegeven kunnen worden (denk aan kerken, scholen, kampen, campings etc. etc.). Je gaat op zoek naar adressen en contactpersonen en benaderd deze via mail, telefoon of Skype.

Je informeert de potentiële concertorganisator over het werk van Dimensions, informeert wat er bij het organiseren van een concert komt kijken en vraagt of ze uiteindelijk over willen gaan tot het organiseren van het concert.
Per medewerker verwachten we dat je vijf concerten boekt. We hopen dat we in oktober met de booking van start kunnen gaan, zodat we in juni alle concerten geboekt hebben.

Voor deze functie heb je nodig dat je enthousiast bent over het werk van Dimensions.
Je draagt dat enthousiasme graag uit en bent niet bang om mensen te benaderen via mail, telefoon of skype.
Je bent communicatief vaardig, kunt je redden met de Engelse of Duitse taal en je hebt een lekker portie doorzettingsvermogen.
We verwachten dat je voor deze functie ongeveer 8 uur per week actief bent.

Je gaat als vrijwilliger aan de slag bij Dimensions. Wij zorgen voor jou Dimensions e-mail adres, je krijgt toegang tot onze database met potentiële organisatoren en we helpen je gedurende deze maanden graag waar mogelijk.
Daarnaast word je onderdeel van een team mensen die samen werkt aan één groot doel: het verspreiden van Gods Evangelie!

Heb je interesse? Wil je graag meer informatie?
Mail met Petra De Craene, Manager Booking via bandr@dimensionsmusic.nl