Medewerker Communicatie Intern

Medewerker Communicatie Intern (1x)

Dimensions is een organisatie waar heel veel mensen bij betrokken zijn. Denk aan organisatoren, tourleden, concertbezoekers, medewerkers etc. etc. Iedereen heeft behoefte aan een goede communicatie.

We zijn daarom op zoek naar iemand voor de interne communicatie. Deze persoon gaat op zoek naar de oplossing hoe we alle vrijwilligers die binnen Dimensions actief zijn, met elkaar in contact kunnen laten komen. Denk hierbij aan het delen van informatie, het delen van successen, het delen van gebedspunten etc. etc.
Daarnaast moet het makkelijker worden om individueel contact met elkaar te krijgen.

Ook zouden we graag zien dat de tourleden makkelijk met elkaar in contact kunnen komen, zodat ze zich samen kunnen voorbereiden op de tour die gaat komen, dat we leuke weetjes over de tour (zoals bijvoorbeeld weer een geboekt concert) makkelijk met de groep kunnen delen. Op deze manier hopen we de betrokkenheid en het ‘wij gevoel’ binnen de organisatie te versterken.

Denk jij dat je de communicatie binnen de organisatie kunt verbeteren en hier een goed werkende oplossing voor weet? Wil jij je hier graag voor inzetten? Mail dan met Arnold Wienen via info@dimensionsmusic.nl