Dimensions tour (13 – 18 jaar) – Medewerker Recruiting

Dimensions tour (13 – 18 jaar) – Medewerker Recruiting (2x)

Voor de nieuw uit te schrijven tour van Dimensions zoeken we twee personen die zich willen bezighouden met het zoeken naar nieuw talent voor de Dimensions tour. Om een tour als Dimensions op pad te krijgen, zijn veel verschillende mensen nodig. Mensen die op het podium kunnen zingen, dansen en acteren, maar juist ook achter de schermen zijn veel mensen tijdens een tour actief.
Zo zijn er technici nodig voor licht en geluid, hebben we een roadmanager nodig die de contacten onderhoud met de concertorganisatoren en alle financiële en contractuele zaken met deze organisator afhandelt, zoeken we buschauffeurs, muzikale leiding, geestelijke leiding en iemand die zorgt voor het welzijn van de groep.

De grootste groep deelnemers meld zich spontaan aan voor de groep, maar om de groep compleet te krijgen, moet veel gebeld, gemaild en geskypt worden. Je verteld mensen over het werk van Dimensions, maakt ze enthousiast om mee te gaan en zorgt ervoor dat ze alle informatie krijgen die ze nodig hebben. We streven er naar om alle posities voor 1 juni gevuld te hebben.
Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers van de tour. Als je vlak voor de tour zit, stromen er regelmatig mailtjes binnen van deelnemers. Deze moeten beantwoord worden en zo zorg je ervoor dat alle tourleden volledig voorbereid aan de tour kunnen beginnen.

Voor deze functie zoeken we mensen die enthousiast zijn over Dimensions en ons werk een warm hart toedragen. Je draagt dat enthousiasme uit en bent niet bang om mensen te benaderen via telefoon, e-mail of skype. Je bent communicatief vaardig, kunt je redden met de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal en je hebt een lekker portie doorzettingsvermogen.
We verwachten dat je voor deze functie ongeveer 8 uur per week actief bent.

Je gaat als vrijwilliger aan de slag bij Dimensions. Wij zorgen voor jou Dimensions e-mail adres, je krijgt toegang tot onze database met potentiële deelnemers en we helpen je gedurende deze maanden graag waar mogelijk. Daarnaast word je onderdeel van een team mensen die samen werkt aan één groot doel: het verspreiden van Gods Evangelie!

Heb je interesse? Wil je graag meer informatie?
Mail met Arnold Wienen via info@dimensionsmusic.nl