Nieuwe tourdata bekend!!


NIEUWE TOURDATA BEKEND

Het is even geleden, maar hier zijn we dan weer. Na de prachtig afgelopen zomer, zijn we meteen aan de slag gegaan met de planning voor komende zomer. Want na deze mooie tijd wisten we één ding zeker, we willen weer een jaartje door.

Nu bleek dit helaas niet zo eenvoudig als we gedacht en gehoopt hadden. De Kroeze Danne gaf namelijk aan komende zomer geen ruimte voor ons te hebben doordat een oude huurder zou terug keren naar Delden.

Dat betekende voor ons dat we moesten uitzien naar een andere locatie.
Met name Caroline de Jong is daar ontzettend druk mee geweest. We hebben veel verschillende locaties door heel Nederland aangeschreven en hebben met een aantal serieus contact gehad over de mogelijkheden om daar onze kampen te houden. Helaas bleek geen van deze locaties uiteindelijk te voldoen. Óf de locaties bleek te klein, bleken niet te beschikken over een concert-/oefen- én eetzaal, beschikten niet over een goede keuken of waren gewoonweg te duur (die zelfs tot een stijging van € 200,- per deelnemer tot gevolg zou hebben).

Uiteindelijk zijn we weer terug gekomen bij de Kroeze Danne met de vraag of er echt geen opties zijn. Nou, na wat brainstormen en wat creatief ‘Out of the box’ denken, kunnen we goed nieuws brengen: we zijn er uit. We hebben een planning rond, maar die gaat er wel een beetje anders uit zien. Met name voor de DJ’s gaat er qua opzet nogal wat veranderen. Kijk maar even mee.

foto Adrie Hulsbos

De planning
We hebben de wens om hetzelfde aantal tours te organiseren als dit jaar. Dus 1 Dimensions Voices tour, 1 Dimensions tour en twee groepen DJ’s.

We gaan met zowel de Voices als de Dimensions groep een oefenweekend houden van 29 juni – 1 juli in De Kroeze Danne.

Vervolgens gaan we de Dimensions Voices trainen van vrijdag 13 juli – dinsdag 17 juli. Ze gaan vervolgens op woensdag de 18e op tour en komen de 28e weer terug.
Het maximum aantal deelnemers bedraagt 15 en de kosten voor deze tour bedragen € 695,-

De Dimensions trainen we van zondag 15 juli – donderdag 19 juli. Ze gaan vervolgens van 20 – 31 juli op tour.
Het maximum aantal deelnemers bedraagt 15 en de kosten voor deze tour bedragen € 695,-

De DJ’s passen daar helaas niet meer bij. Daar zit dus ook de grootste verandering. We zullen de DJ’s gaan trainen in De Kroeze Danne, in de meivakantie. De Zuid-West groep van vrijdag 27 april – 3 mei. De Noord-Oost groep van 29 april – 5 mei.
Het maximum aantal deelnemers bedraagt 15 en de kosten voor deze tour bedragen € 450,-

Beide DJ groepen zullen van mei – februari 10 concerten geven in hun eigen regio.

Opgeven of auditie doen
Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de tours. Heb je al eens getourd? Dan kan dat heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@dimensionsmusic.nl.
Wil je graag auditie doen? Dan kan dat ook! Mail naar info@dimensionsmusic.nl voor meer informatie en het opvragen van de auditiebestanden.

foto Adrie Hulsbos

Tot slot
We zijn vooral blij dat het toch gelukt is om een oplossing te vinden voor het probleem van onze huisvestiging.  We verwachten dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen met deze oplossing, maar dat er voor anderen juist een reden zal zijn om wél (weer) deel te nemen aan een van onze projecten.

Daarom willen we je vragen om gebed. Een wijziging als deze vraagt om extra werk vanuit de organisatie. Toch is volgens ons deze oplossing met deze planning de beste die er op dit moment te maken valt. We bidden om wijsheid, inzicht en kracht voor alle betrokkenen om er ook het komende jaar weer een prachtig seizoen met prachtige tours van te maken.

Hopelijk tot snel allemaal!