Organisatie & Bestuur

Bestuur
Het bestuur houdt toezicht op de plannen van Dimensions. Zij zorgen ervoor dat de ideeën van Dimensions overeenkomen met de doelstelling en grondslag van de organisatie, zij houden de financiën op orde en beoordelen of de ideeën financieel haalbaar zijn.

In het bestuur zitten: Paul Bax en Rennie Jongman. We hebben nog een vacature voor een penningmeester. Heb je vragen aan het bestuur? Het bestuur is te bereiken via bestuur@dimensionsmusic.nl

Dagelijkse leiding
De dagelijkse leiding van Dimensions is in handen van Arnold Wienen. Hij is degene die contact heeft met het bestuur en de vrijwilligers, hij geeft, samen met andere vrijwiligers leiding aan de organisatie.

Heb je vragen aan Arnold? Hij is te bereiken via arnold@dimensionsmusic.nl

Coördinatoren
Er moet heel veel gedaan worden om de groepen van Dimensions op pad te krijgen. De taken zijn verdeeld over verschillende coördinatoren die allemaal hun eigen verantwoordelijkheden hebben.

Booking van concerten Daniëlla Meijer
Producties van alle groepen, CD-opname Arnold Wienen
Trainingen, logistiek en financien Caroline de Jong
Techniek Bart de Jong
PR & Communicatie PR en communicatie

Vrijwilligers
Deze coördinatoren kunnen dit natuurlijk niet allemaal alleen. Zij hebben allemaal een team van vrijwilligers onder zich, waar ze intensief mee samenwerken. Wil je ook graag meewerken binnen Dimensions? Hier vind je een actueel overzicht van onze vacatures.

Heb je andere gaven en talenten dan de vacatures die we hebben, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar info@dimensionsmusic.nl en dan vinden we zeker een plek voor je!