Tourmoeder Dimensions (Juniors)

Tijdens zowel de kampweek als de concertdagen staan de groepen Dimensions Juniors onder de verantwoordelijkheid van onze fantastische mensen in de leiding. Deze bestaan uit dirigenten, techneuten, tourmanagers én … tourmoeders. Dit zijn de mensen die er tijdens de kampweek dag en nacht voor de kinderen zijn. Ze zijn er zeg maar voor de alledaagse aandacht. Een aai over de bol, een motiverend woordje, hulp om op tijd het bed in te komen en ’s morgens weer op tijd bij het ontbijt te zijn, om samen mee te lachen, samen mee te genieten en als je even niet lekker bent, of misschien last van heimwee hebt, even rustig te zitten en je verhaal kwijt te kunnen.

De tourmoeders ontzien de dirigenten in hun taak om leiding te geven aan de groepen en hebben zo een belangrijk aandeel in het succes van de groepen.

Voor de tours van komend seizoen zijn we nog op zoek naar tourmoeders. Kijk voor de data van de kampweken onder het kopje Dimensions Juniors. Wil jij graag helpen om de DJ’s goed de week door te laten komen? Wil jij tijdens de concertzaterdagen meegenieten van de prachtige groepen? Ben jij het luisterend oor, de motivator en geniet je van kinderen die hun talent vol inzetten in God’s Koninkrijk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wil jij je graag aanmelden? Of heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! Dit kan door een mailtje te sturen naar recruiting@dimensionsmusic.nl